O podjetju

REM POWER 

REM POWER Skupina d.o.o. je sodobno mednarodno podjetje z več kot dvajsetletno tradicijo in dolgoletnnimi izkušnjami pri razvoju in prodaji tehničnega blaga pod blagovno znamko REM POWER.
Naši izdelki so edinstveni zaradi prvovrstnih materialov, ergonomskega oblikovanja in visoke kakovosti tehnologije. Z našo raznoliko ponudbo strojev in naprav se redno prilagajamo zahtevam trga in predvsem Vam.

Smo zanesljiv partner z obsežno veleprodajno mrežo maloprodajnih trgovin in spletnih prodajalcev. Za izdelke REM POWER zagotavljamo poprodajno podporo: garancijo, servis, tehnično pomoč in nadomestne dele.

ZAKAJ SODELOVANJE?
• Imamo znanje in izkušnje
• Nudimo kakovostne poprodajne storitve (GARANCIJA, SERVIS, IZOBRAŽEVANJE, SVETOVANJE, TEHNIČNA PODPORA)
• Nudimo celotno verigo dejavnosti: idejna zasnova izdelkov, proizvodnja, logistika, dobava, prodaja, poprodajne storitve.

PRODUKTNE LINIJE

Dom & Vrt 
Zasnovan za zasebno in občasno uporabo. Izdelke lahko uporabite v svojem stanovanju, delavnici, garaži ali za hobi namene.
Primerno za zasebno in profesionalno uporabo. Priročna oprema in kakovostna zmogljivost za vsakodnevno in občasno delovanje, ki strokovnjakom omogoča, da zadovoljijo njihove potrebe.

Profi  & Industrija 
Visokokakovostna oprema za industrijsko uporabo. Naj bodo vaše vsakodnevne dejavnosti brezskrbne. Ti stroji delujejo hitro, enostavno in preprosto. Primerni so za uporabo v industriji, gradbeništvu, kmetijstvu in gozdarstvu.

Produktne skupine
Visokotlačni čistilniki (hladna voda)
Visokotlačni čistilniki (topla voda)
Sesalniki
Stroji za pometanje 
Krtačni stroji
Batni kompresorji
Vijačni kompresorji
Cepilniki
Črpalke za pretok in hidroforji
Potopne črpalke
Varilni stroji in oprema
Kosilnice
Agregati  
Snežne freze  
Gradbeni stroji
Gospodinjski aparati in orodja

O podjetju        

REM POWER Skupina d.o.o.
PC Žeje pri Komendi 
Pod lipami 10
֍   1218 Komenda     

Telefon

+386 (0) 8 2000 920 

Email

info@rem-power.com